Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

ŠPORT I REKREACIJA

Svjedoci smo da živimo u vremenu gdje je iz dana u dan sve manje sadržaja namjenjenih djeci I mladima,gdje se igralidta pretvaraju u parkiralidta,gdje je sve manje parkova I zelenih povrdina,te u takvim uvjetima djeca I mladi nisu u mogucnosti zadovoljiti svoju temeljnu ljudsku potrebu-potrebu za kretanjem.Upravo zbog tih razloga osnovana je sekcija za šport I rekreaciju koja djeluje pri Gradskom kotaru Gripe,kako bi promovirala zdrav nacin života I da barem malim dijelom doprinese u borbi protiv sedentarnog,fizicki neaktivnog nacina života I potakne mlade ljude s podrucja ovog Gradskog kotare na upražnjavanje fizickih aktivnosti I da šport postane nacin njihovog života.


Masovnost u športu je cilj koji želimo dosegnuti,a ispunjenje tog cilja je svakako uvelike olakšano u koliko se suraduje s mladima I potice ih na druženje,sudjelujuci u raznim športskim aktivnostima.


Sekcija za šport I rekreaciju osnovana je I djeluje s glavnim ciljem I zadatkom:poticanje ,okupljanje I bavljenje športom I športskom rekreacijom te organiziranje športskih manifestacija za gradane s podrucja Gradskog kotara gripe.

U svrhu što boljeg ostvarenja svojih ciljeva ova sekcija uvelike suraduje sa “Deuštvom za šport I rekreaciju Gripe” koje djeluje na podrucju Kotara.

*

DŠR Gripe i športska sekcija G.K. Gripe organizirali su niz športskih aktivnosti i natjecanja u tenisu u kojima je glavni cilj bio približiti teniski šport građanima

Turnir Sv.Duje 2012.godine - 3. misto

Turnir Gradskog kotara Žnjan 2012 . godine


 

 

Voditelji  športa i rekreacije :  Igor Maretić i Slavko Brticević

Baner

GRAD SPLIT

Baner