Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

POGIBELJNE SKALA  NA SPORTSKOM CENTRU

kamen je materijal koji je postojan i izdržljiv šta možemo vidit na raznim povjesnim građevinama . A od kojega  su  onda kamena napravljene skale na portskom centru ??? Obavijetili smo gradske službe da se ovo neodrživo stanje MORA PROMINIT jer ove skale predstavljaju pogibelj za starije osobe i dicu .

_______________________________________________________________________________

ZAŠTO STARIJI SUGRAĐANI PADAJU NA ULICI ?

 

.

Upozorili smo gradske službe na stanje nogostupa ulice Matice Hrvatske od križanja sa ulicom Slobode do križanja sa Osječkon ulicon.........Asfaltni pokrov ulice toliko je ispuca i pritvorija se u rupe da predstavlja opasnost za prolaznike. Već su nas više puta kontaktirali građani sa pritužbama na ovo stanje ulice (južna strana )

RIJEŠENO !!!

 

 


 

BENZINSKA POSTAJA U CENTRU GRADA I RADNO VRIME 24 SATA


Ovim putem podržavamo akciju koju je pokrenila naša sugrađanka  a u svezi izmještanja INA-ne benzinske postaje iz ulice Kralja Zvonimira/ Poišanska.

Naime već duže vrime traje dopisivanje naše sugrađanke sa Gradskim službama ,Policijskom upravom  i "Ministarstvom mora,prometa i infrastrukture" a u svezi  noćnog rada INA-ne benzinske postaje u ulici Kralja Zvonimira/Poišanska .Uz nesnošljivu buku vozila  u noćnim satima problem je i prodaja alkoholnih piće tijekom noći  ....Ova benzinska postaja radi cilu noć pa i mi evo postavljamo javno pitanje dali je baš neophodno da ova postaja radi iza 22:00 pošto se nalazi usrid gusto naseljenog gradskog područja...... zar nisu dovoljne benzinske postaje na izlazu iz grada koje radu cilu noć????

 


 

 

Skale i potporni zid u Pupačićevoj ulici

Zatražili smo (u ime stanara stambene zgrade u ulici Josipa Pupačića 1)  stručni uvid nadležnih gradskih službi u stanje:

1.Zida sa zapadne strane zgrade u ulici Josipa Pupačića 1 koji je sa južne strane vidno napukao te bi moglo doći do njegovog urušavanja i povrede građana i imovine(parkiranih automobila)

2.Zida i skala sa istočne strane zgrade ( iumeđu Osječke i Pupačićeve) koje su ,također,već dosta oštećene i predstavljaju potencijalnu opasnost za brojne građane koji ih svakodnevno koriste

3.Betonske šahte (nepoznate funkcije) koja se nalazi na parkiralištu sa istočne strane zgrade a koja je oštećena i napukla i predstavlja potencijalnu opasnost za građane i vozila.

 


25.06-01.07.2011.....Nadležna služba urgentno reagirala te su uklonjene direktne opasnosti za građene koji  se koriste ovim skalama.

1.Napuknuti zid nije u nadležnosti gradskih službi već je dio okućnice zgrade te se sanacija istog triba napravit iz sredstava pricuve zgrade.

2.Skale sanirane ,popravljene ze je popravljena i dodatno pojacana sigurnost ograde/pašamana.

3.Betonska šahta sanirana

 


 

Zelene površine/park kod stambene zgrade Osjecka 9

 

RIJEŠENO !!!

 
Pristupni put u Ulicu Vojka Krstulovića 

 

ŠPORTSKI CENTAR GRIPE– EX UGOSTITELJSKI OBJEKT U “GLJIVI”

 

 


 


Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner