Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

BOGORODICA

Baner

SPLIT - KOTARI

Nastavljeno s uredenjem prostorija Kotara:

Dvorana za sastanke:popravak parketa,bojanje,izmjena vrata,izmjena prozora , postavljanje zaštitne rešetke,nabava namještaja,nabava 7 racunala za informaticku radionicu


Ostale prostorije:zamjenjene su rolete koje su bile dotrajale na prozorima ureda s južne strane,bojanje hodnika i jednog ureda,izmjena vrata na jednom uredu jer su ista predhodni korisnici ureda uništili.

Klimatizirane su dvorana za sastanke i ured tajništva......


Na zamolbu gradana opzitivno se odgovorilo te je osvjetljen prolaz koji povezuje Kranjcevicevu i Vukovarsku ulicu.Postavljena su dva rasvjetna tijela.


.......................................

Na zamolbu gradana Kotar Gripe je izdvojio dio sredstava za uredenje dijela zelenih površina koje se mogu svrstati u manje komunalne zahvate.

Uredene su i zasadena novim sadnicama zelene površine uz stambenu zgradu Pupacoceva 1 i uz zgrade u Krstulovicevoj ulici.

......................................

Nastavljeno s uredenjem prostorija Kotara:

Dvorana za sastanke:popravak parketa,bojanje,izmjena vrata,izmjena prozora , postavljanje zaštitne rešetke,nabava namještaja,nabava 7 racunala za informaticku radionicu

Jedna od više zapuštenih zelenih površina je okucnica izmedu stambenih zgrada Radnicka 7 i 9.

Ova površina oplemenit ce se u dvije faze:

1.nasuti stari bazen za pijesa zemljom te zasaditi jedno stablo,ukloniti sasvim oštecenu klupu koja se nalazi uz zgradu.

2.oplemeniti ostatak površine sadenjem novih sadnicaVijece Kotara odlucilo je da se izradi internet stranica Gradskog kotara Gripe kako bi gradani što lakše komunicirati s njima te bili pravovremeno obaviješteni o svim djelatnostima Kotara.

Autor i kreator ove internet stranice je predsjednik Vijeca Gradskog kotara Gripe -Marin Giljanovic / DALmata

 

prvi dizajn webstranice Kotara Gripe

Dodajte svoj komentar

SmileCoolCrying or Very SadEmbarrassedA Smoker/Foot in mouthSadUser is an angel (at heart, at least)A Kiss/Lips Are SealedLaughingBiting one's tongue/Put Your Money Where Your Mouth IsBeen Smacked In The Mouth/Wears A Brace/My lips are sealeSurprisedSticking Out TongueConfusedWinkYelling
Vaše ime:
Vaš e-mail:
Komentar:
  Verifikacijska riječ. Samo mala slova bez razmaka.
Verifikacija:
Baner

GRAD SPLIT

Baner